divendres, 15 de maig del 2020

Medieval: divendres


 
Aquí teniu la rondalla de La Flor Romanial. La podeu escoltar durant aquest cap de setmana medieval ja que els mestres d'infantil aquesta vegada no la vos podem representar com fèiem cada any.





Una de les coses que trobarem a faltar enguany del Mercat Medieval són les olors que es desprenen dels menjars i de les espècies, tan característiques d'aquest mercat. Així que, per recordar una mica aquestes olors, vos proposam pintar un dibuix amb espècies. Sols heu de triar les espècies que utilitzareu (pebre vermell, canyella, cúrcuma, orenga en pols, cacau, curri...). Mesclau cada una d'elles amb aigua o amb cola blanca i pintau lliurement el que més ganes vos faci, gaudint dels aromes que desprèn. Ens fareu arribar les vostres creacions? Ens agradarà molt veure-les!




Feim una colla de dimonions? Preparats per sortir del castell, caretes posades, tambors i molt de renou? Au idò, avui prepararem una màscara de dimoni de foc, i un tambor per a dur un bon ritme. Podeu fer tambors amb olles, cossiols, pots buits... amb el que trobeu per casa! La qüestió és no perdre el ritme! Som-hi!