dijous, 14 de maig del 2020

Medieval: dijous





Seguiu les intruccions del vídeo per fer el vostre escut i l’espasa. Si voleu podeu cercar, a través d'internet, l'escut del vostre llinatge. O també vos podeu inventar un dibuix medieval! Com volgueu. Xerrau del que surt a l'escut, quins objectes s'hi representen i, després, feis-lo!



Sí, aquest cap de setmana començaria el mercat medieval... I què millor per recordar-ho que fent una dansa medieval? Cercau una parella i memoritzau aquesta dansa. Quan ja la sapigueu ballar, feis-vos un vídeo i enviau-lo a la tutora. Si vos vestiu amb el vestit medieval que vareu fer, molt millor. Però si no, no passa res! La qüestió és ballar, moure'ns i passar-ho bé!!!



Representau aquesta obra d'art amb els materials que trobeu per casa i, fins i tot, amb vosaltres mateixos. 

 
Els infants han de mirar atentament els elements que apareixen a la fotografia i els han de cercar (poden ser objectes similars). Després els han de col·locar de la mateixa manera. També és important el vestuari (els colors, els detalls, la postura que adopta...). En tenir-ho tot ben disposat feis una fotografia i l'enviau-la per correu electrònic al vostre tutor. Utilitzau la imaginació i disfrutau de fer art de manera diferent. Mirau aquest exemple.