dijous, 7 de maig del 2020

Estam envoltats de números


Les propostes per avui, dijous 7 de maig, són:


- Presentació taller de números
- Memory sensorial

- Tres en retxa casolà
- Animal Face for Kids
 
PRESENTACIÓ TALLER DE NÚMEROS

Sabeu que podem comptar fins a INFINIT? Fins quin número sabeu comptar? I escriure'ls? Podeu practicar de moltes maneres: aferrant bolletes de paper, repassant números amb el propi cos, caminant per damunt una retxa, fent la grafia damunt farina, arena, sopa... Podeu fer-los amb plastilina, amb pasta de sal... Animau-vos a practicar les grafies del 0 al 9! ò al 10, ò fins 50 ò fins 1000! O INFINIT!




TRES EN RETXA CASOLÀ


Construeix el teu propi tres en retxa amb taps de plàstic reciclats. Com s'hi juga? Per jugar a aquest joc han de ser 2 jugadors i han de tenir 3 peces cada jugador. L’objectiu d’aquest joc és que cada jugador aconsegueixi posar tres objectes sobre els cercles en línia recta (horitzontal, vertical o diagonal). El contrincant també ho ha d’aconseguir. Ambdós jugadors han de lluitar per a assolir l’objectiu però, alhora, han d’evitar que l’altre ho aconsegueixi. Per a evitar-ho, poden posar una peça de les seves intentant bloquejar la línia de l’adversari. El torn es va alternant a cada jugada. Guanya el primer jugador/a que aconsegueix fer una línia amb els 3 objectes. Si amb les tres peces no han aconseguit fer el 3 en retxa, s'han d’anar movent pel tauler seguint les retxes fins a aconseguir-ho. Les peces o objectes escollits poden ser taps, pedres o qualsevol altra cosa similar.




MEMORY SENSORIAL


Segur que tots coneixeu el joc memory, aquell on hem d’anar trobant les parelles. Per a l’elaboració del vostre memory sensorial agafau cartrons de paper de vàter i triau diferents llegums o objectes petits per posar dins. Alguns exemples podrien ser cigrons, clips, arròs, macarrons, fideus, etc. el que creieu que pot sonar i crear diferents efectes. Recordeu que n'heu de fer 2 iguals amb cada material. Per fer-los autoavaluables podeu posar davall cada rodet una forma per tal que quan els seleccioneu i els gireu pogueu comprovar l’encert. Au venga, a emparellar sons i sensacions!
 





ANIMAL FACE FOR KIDS

Story for children. You can learn english words: tongue, ears, eyes, nose, hands, fingers, chin, tooth, teeth, cheeks.