dijous, 4 de juny del 2020

L'Univers: dijous



CREAM UNA GALÀXIA


Cream una galàxia. Necessitam: un pot transparent, temperes o colorant alimentari, cotó, purpurina o estrelletes i aigua. Posam aigua dins el pot i tenyim d'un color, afegim el cotó i estrelles o purpurina. Posam un altre color i així successivament fins que omplim el pot. Tapam el pot i ja està.
  


DIBUIXAM CONSTEL·LACIONS

Podem fer una recerca de les constel·lacions més conegudes i intentar representar-les en paper. Posau gomets primer o dibuixau, després juntau amb una línia amb llapis. També us podeu inventar constel·lacions. El més important és que uneixin les estrelles amb una línia.

RECEPTA LUNAR

Si durant uns dies mirau la lluna, podreu observar que té moltes formes. Una divertida i dolça manera per treballar les fases de la lluna és amb galetes Oreo. Només necessitau 4 galetes per poder fer la representació. Les heu d'obrir amb una mica de cura i, segurament, vos quedarà la xocolata tota a un costat. Així ja tendreu la lluna plena i també la nova. Per fer la lluna minvant i la creixent, vos podeu menjar una mica de xocolata blanca i ja tendreu les quatre fases de la lluna.
BON PROFIT!!! Segur que vos agradarà molt saber el gust que fa la lluna. Serà dolça o salada? I després de tastar-la, què ens podeu dir: ha estat dolça o salada? Vos ha agradat?


ENGLISH

Song: THE MOON SONG | Moon & Satellite Shape songs | Bedtime songs for babies | Nursery Rhymes for Kids.