dimarts, 19 de maig del 2020

Medi Ambient: dimarts


 
Els jocs de psicomotricitat ajuden al desenvolupament global de la persona (motriu, cognitiu, social i afectiu) a través del seu cos i del moviment. Així que... anem a moure'ns una mica malgrat l'espai físic i els materials no siguin els més adequats.




Preparats per moure el vostre cos? Muntau un circuit per dins ca vostra amb obstacles. Podeu utilitzar diferents objectes, aliments o materials com: brics de llet o botelles d'aigua (per fer zig-zag pel passadís de casa), capses de sabates (per botar-les), llegums o pasta (per transportar-les d'un lloc a l'altre), una taula (per passar per davall), olles (per ballar al voltant d'elles)... Deixau que l'infant vos ajudi en la preparació del circuit. Un cop preparat el circuit, donau-li les instruccions de com ha de jugar. Podeu fer el circuit de diferents maneres: caminant de puntetes i talons, cap enrere, de peu coix, a quatre potes... Amb aquesta mostra i les coses que vosaltres teniu a casa feis volar la vostra imaginació.


Feim un poc de motricitat fina? Agafau un bocí de paper de cuina i fixau-vos molt bé que tenen uns puntets i formes diferents. Agafau retoladors de colors i començau a transformar aquest full blanc en un preciós mandala. Puntet a puntet... Paciència, tranquil·litat i a gaudir de l'activitat!



Escoltau amb atenció aquesta cançó. És molt important el seu missatge! Entre tots hem d'aconseguir mantenir el net el nostre planeta!