divendres, 24 d’abril del 2020

Sant Jordi s'acaba

Per acabar la setmana de Sant Jordi seguim amb dracs, princeses i cavallers. Avui, divendres 24 d'abril, tenim preparat: 

  • El conte: 'La princesa rebel' 
  • Ens disfressam 
  • Drac 
  • Jocs interactius de Sant Jordi


El conte: 'La princesa rebel'

Na Maria Bel vos contarà un conte d'una princesa que no era com les que estam acostumats a veure als altres contes... Aquesta, era una princesa rebel!




Ens disfressam

Després d'escoltar el conte, vos proposam que vos disfresseu dels personatges que apareixen al conte (princesa, príncep i drac) o dels personatges que apareixen a la llegenda de Sant Jordi (princesa, cavaller, drac, rei) i que envieu fotografies disfressats al vostre tutor. Si sou teatrers, podeu fer una mini representació del conte o de la llegenda a casa amb tots els membres de la família. Segur que serà molt divertit!!! Animau-vos!!!


Drac

Realitzarem una titella d'un drac amb una pinça de roba. Els dracs no poden faltar durant tota la setmana! Aprofitau els materials que teniu per casa.



Jocs interactius de sant jordi

Pels que tengueu la possibilitat d'entretenir-vos una estona amb una tauleta o amb un ordinador aquí teniu una sèrie de jocs (trencaclosques, memoris...) que segurament vos agradaran molt. Clicau el següent enllaç: 

Si ja heu entrat podeu jugar seguint la fletxa tal i com es mostra en la següent imatge: