divendres, 24 d’abril del 2020

Dia de Sant Jordi

Avui, dijous 23 d'abril, no celebrarem Sant Jordi amb activitats a l’escola. No obstant això, no ens pot faltar ni el conte ni la rosa. Esperam que les següents activitats siguin ben interessants:
  • El conte: 'Llegenda de Sant Jordi, la princesa i el drac' (un conte diferent)
  • Rosa per penjar al balcó
  • Manualitat
  • 23rd April, St. George's Day


El conte: 'Llegenda de Sant Jordi, la princesa i el drac'
(un conte diferent)

Avui, dia 23 d'abril, és el dia de Sant Jordi. Molts d'anys a tots els Jordis! Na Maria vos contarà la Llegenda de Sant Jordi 2020, un Sant Jordi diferent dels que estam acostumats a viure, ja que enguany és un Sant Jordi confinat, sense paradetes per comprar llibres ni contes, i sense conta contes a les biblioteques municipals, com era costum els anys anteriors.



Rosa per penjar al balcó

Així com vos ha explicat el conte que acabau d'escoltar, farem una rosa per penjar al balcó o a la finestra de casa. La podeu fer de tela, amb un llençol, de cartró, amb material de rebuig... Siau creatius i sentiu-vos artistes per uns instants. Segur que fareu una rosa xulíssima pares i fills plegats!




Manualitat

Amb cartrons de rodet de paper de vàter i amb oueres, intentau fer els personatges de la llegenda. Podeu fer Sant Jordi, la princesa i el drac. I si vos agrada molt fer manualitats, també podeu fer el castell i el rei. Trobareu idees de com crear els personatges al següent enllaç.




23rd APRIL, ST. GEORGE'S DAY

Here we have the legend of St George. You can also see how children in England celebrate it. Please, watch the videos and I really hope you enjoy them!