divendres, 29 de maig del 2020

Cuidem l'entorn: divendres



 

Ara que ja podem sortir de casa a passejar, ja teniu l'excusa perfecta per fer una volta pel bosc. Segur que podreu observar i escoltar un munt d'ocells, insectes,flors, fulles... Vos proposam agafar una capsa o una carmanyola de casa per agafar alguna flor, branques, pedres, trèvols, fulles de diferent mida i/o textura... Amb materials diversos podeu fer produccions artístiques sempre que us vengui de gust.



Per introduir aquesta activitat podeu demanar als vostres fills si saben què és l'art, i si creuen que amb els elements naturals que han trobat poden fer una obra d'art.

A continuació, podeu cercar un espai gros i pla per crear una gran obra d'art. Seria interessant poder deixar l'obra creada al lloc que heu triat. Així, un altre dia hi podreu tornar i observareu com la natura l'ha modificada amb el pas del temps. El resultat d'aquesta activitat a l'aire lliure és espectacular. Ens agradaria que fessiu fotos d'aquesta obra, així la podreu recordar i la podreu compartir amb nosaltres. Esperam que gaudiu molt fent l'activitat.