dimarts, 21 d’abril del 2020

La setmana de Sant Jordi

Cada any l'equip d'Infantil prepara la setmana dedicada a Sant Jordi. Aquest any inundarem les propostes de cada dia amb aquesta temàtica per tal de celebrar i reviure la llegenda. Esperam que vos agradin!

Avui, dilluns 20 d'abril, vos proposam:
  • Conte: 'La llegenda de Sant Jordi'
  • Titelles 

Atenció! Durant tota la setmana, anau guardant cartrons de rodet de paper de vàter i qualque ouera, per fer una activitat a final de setmana. Vos faran falta!
 

Conte: 'La llegenda de Sant Jordi'

La llegenda de Sant Jordi explica una història de valor, coratge i amor. Mirau i escoltau bé la història que vos conta na Maria Bel! Posau-vos còmodes.



Titelles

La llegenda de Sant Jordi és una de les llegendes més precioses, la protagonitza Sant Jordi, una bella princesa i un drac malèvol. Anem a fer els personatges de la llegenda que vos acaba de contar na M. Bel!

Agafau paper o cartolina i tisores... i dibuixau els personatges! Després retallau-los un a un. Enganxau el pal o la canyeta a la part de darrere. Representau una altra vegada la llegenda amb els titelles que vosaltres mateixos acabau de crear. I, finalment, intentau inventar-vos una història diferent amb aquests personatges, a veure què vos surt! 

Enviau qualque foto o qualque vídeo, per correu electrònic, al vostre tutor i veurà com vos ha quedat de xulo!!!