dijous, 21 de gener del 2016

HIVERN

                                   
A 4 anys hem treballat els colors de l'hivern, i ho hem fet aprofitant els dibuixos de Frozen, ja que tots els nins saben que n'Elsa viu a un país on fa moooolt de fred. Els nins han fet pasisatges  en colors colors freds ( blaus, cels, morats, blancs...) i per a donar un poc de textura, hi hem afegit un poquet de NEU  MÀGICA!!!! Han quedat molt guapos!!



A 5 anys, ens hem convertit en mags de l'hivern... voleu saber què hem fet? Mirau, amb una cera blanca, hem dibuixat flocs de neu sobre un fons blanc... A simple vista, no es veu res... però... després....
 
         
Amb aquarel.la líquida de color blau, hem fet aparèixer els nostres floquets de neu, i el nostre nom! Tatxíiiin! Ja sabem fer màgia!
 Ah, i també un poquet de sal, com si fós neu en pols, per donar un poc de textura i fer que els fons hivernenc sigui encara més preciós! Vos agrada??



dimecres, 20 de gener del 2016

SANT ANTONI

 

 Just després de les vacances de Nadal, ja sentim oloreta de fogueró, llangonissa, botifarró ...i ens entren els nervis, per una festa que ens agrada molt :  Sant Antoni!
Com cada any, escoltam l'explicació de l'Obreria, que ens convida a la festa...  au idò, preparau mocadors, camises, i picarols... i ja podem cantar ...

Dia 17 Sant Antoni
dia 20 Sant Sebastià
qui bones obres farà
no tendrá por del dimoni

 
                              

 VISCA SANT ANTONI   !!!!
 




dijous, 14 de gener del 2016

HOLA A TOTHOM!!!

Enguany totes les classes d’educació infantil hem triat noms d’animals de la mar, ja que vivim a un poble mariner, envoltat de costa


HOLA! SOM LA CLASSE DELS POPS. SOM ELS MÉS PETITS DE L’ESCOLA I TENIM MOLTES GANES D’APRENDRE COSES NOVES.
LA NOSTRA MESTRA ÉS NA XISCA I N’ÀNGELS ENS ENSENYA  ANGLÈS AMB EN CHEEKY MONKEY.
 
 

HOLA A TOTS! SOM LA CLASSE DE LES TORTUGUES MARINES. ENGUANY HEM COMENÇAT A L’ESCOLA I ENS HEM ADAPTAT MOLT BÉ. LA NOSTRA MESTRA ÉS NA MARIA. ENS AGRADA ANAR D’EXCURSIÓ, PINTAR, JUGAR I FER PSICO.

SOM LA CLASSE DELS TAURONS DE 5è A D’EDUCACIÓ INFANTIL. SOM 25 ALUMNES I ENS AGRADA ANAR A JUGAR A PSICO, AL PATI I ALS AMBIENTS. LES MESTRES QUE ESTAN AMB NOSALTRES SÓN NA M. BEL I NA VANESSA
SOM LA CLASSE DELS CAVALLETS DE MAR DE 5è B D’EDUCACIÓ INFANTIL. SOM 25 NINS I NINES QUE ENS AGRADA FER DE TOT I APRENDRE MOLTES COSES. SOM MOLT ACTIUS I TORNAM GRANS.
SOM LA CLASSE DELS CRANCS I JA TENIM 5 ANYS. SOM AMABLES, ADORABLES, SIMPÀTICS I ENS AGRADA AJUDAR A TOTHOM.
SOM LA CLASSE DE LES MEDUSES. ENS AGRADA MOLT JUGAR AMB ELS TRENCACLOSQUES I AMB ELS COTXES. SOM BONS AMICS I MOLT SIMPÀTICS.